fbpx
BG EN

За нас
RUBO хотел

От Дана и Боряна:

„За нас RUBO Хотел е сбъдната мечта! Обичаме да общуваме с гостите, да чуваме историите им, да им разказваме за себе си и нашия път, защото виждаме, че това вдъхновява. Стараем се да създадем едно по-различно място за настаняване - място, което гостите определят като уютно, място, където се прилагат най-актуалните практики в хотелиерството, място, което хората определят като „преживяване“, а не „престой“.

Очакваме всяка резервация с вълнение и нетърпение и сме щастливи, че поехме по този път! Очакваме и вас!

Партерният етаж посреща гостите с голямо отворено пространство, което напомня на всекидневната вкъщи. Там сервираме и закуската сутрин, и кафето следобед.

От лоби бара се излиза в уютна градина, където можете да се наслаждавате на хубавите неща от живота в приятна компания.

През ролетна врата се влиза в подземния паркинг, където се намира и зарядната станция за електрически автомобили.

Асансьорът тръгва от паркинга и минава през всички етажи с хотелски стаи – Стандарт, Делукс и любимите ни - Апартаменти с напълно оборудвани кухни и балкон.

За да е щастието пълно, създадохме и обзаведохме конферентна зала, подходяща за бизнес срещи, семинари, обучения, провеждане на интервюта, а защо не и за работа „от вкъщи“.

Последно, но не и по важност – настаняване с домашен любимец е възможно!


Разгледайте раздел „Настаняване“ и „Услуги“, за да разберете всичко за типовете помещения и допълнителните удобства.

Ако след това, все още имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на stay@rubohotel.com или +359 894 51 21 49

Кои сме ние?


Дана и Боряна – две сестри със 7 години разлика във възрастта, сбъднали мечтата си да работят рамо до рамо в изграждането и функционирането на собствен хотел по Швейцарски образец в родния Шумен.

И двете са завършили Хотелиерски Бизнес Мениджмънт в Швейцария и след няколко успешни стажа в чужбина решават да се приберат в България, за да създадат RUBO Хотел.

Интериорният дизайн винаги е бил слабост на Дана и тя е отговорна за начина по който хотела изглежда. Стаите, удобствата, допълнителните услуги – всичко е внимателно помислено и имплементирано от нея. Освен това, една година след откриването му, Дана осъзнава колко важен е маркетингът и записва цялостна програма по Дигитален маркетинг онлайн, за да може да приложи най-актуалните практики в социалните мрежи, имейл кампании, оптимизация на сайта, реклама и към днешна дата се занимава активно и с това.

Боряна има професионален опит в „резервации“ и е ангажирана изцяло с приемането им, както по телефон, така и по имейл. /Ако се чудите с кого говорите по телефона, когато звъннете за резервация – вече знаете 😊/ Освен това, двете винаги са обичали числата и математиката, но счетоводството е поверено на по-малката сестра. „Занаятът“ е наследен по майчина линия и в хода на работа, Боряна успява все по-самостоятелно да „приключва месеца“, казано на счетоводен език.