fbpx
BG EN

Kонферентна зала
хотел RUBO

Капацитет: До 30 седящи или 40 правостоящи места

Full HD TV – 65’’
3 x HDMI, 1 x USB
Бърз безжичен интернет
Escreo™ бяла стена за писане
USB-A и USB-C контакти
Удобни офис столове и широки маси
Възможности за различна подредба на залата

Комфортна, уютна и модерно обзаведена, нашата зала ще превърне всяко събитие в преживяване.

На разположение е 65’’ Full HD телевизор, който с изключително висока яркост на картината и перфектен звук ще прикове вниманието на аудиторията към вашата презентация. Свързването може да е безжично (за Apple/Windows устройства) или с HDMI кабел. Стената, на която е монтиран телевизора е покрита с боя Escreo™, което я превръща в бяла дъска за писане с размери 340*200см. Залата е оборудвана с контакти (на разстояние от 1 метър), като 2 от тях са с USB-A и USB-C изходи, за да сме сигурни, че всеки присъстващ ще може да зареди своето устройство. Безжичен оптичен интернет гарантира за несмущавана връзка по време на събитието.

35м2

Залата е с размер около 35м2 и е подходяща за до 30 седящи места. Възможно е подреждане тип "кино салон" или тип "заседателна зала".

Лятна градина

От залата има директен достъп към лятна закрита градина, подходяща за почивки и кафе паузи.

Лоби бар

Хотелът разполага с лоби бар, където се предлагат топли и студени напитки. При нужда можем да съдействаме и с организация на кетъринг.

Подземен паркинг

Голям подземен паркинг и зарядна станция за електрически автомобили гарантират, че гостите на събитието ще останат очаровани от преживяното.